We hebben het allemaal in huis: spullen waar we niets meer mee doen. Vaak blijven ze onaangeroerd in uw garage, zolder of kelder liggen totdat ze op het recyclagepark belanden. Maar daar horen ze meestal niet thuis.
Meer zelfs: vaak zijn ze nog in perfecte staat of kunnen ze eenvoudig hersteld worden. Hoog tijd om het stof ervan af te blazen en er iemand anders gelukkig mee te maken.

Welke spullen u wil doneren, dat kiest u natuurlijk helemaal zelf. Maar wij zorgen er nu ook voor dat u bepaalt waar ze terechtkomen. Want wij ontwikkelden een platform waarmee u uw spullen makkelijk koppelt aan een bestemming die u zelf bepaalt.

In slechts een paar klikken krijgen uw spullen dus niet alleen de nieuwe thuis die u bepaalt, u krijgt er meteen àlle info helder en duidelijk mee.

Voor Limburgers en Diestenaren

  1. Geef aan welke spullen u wil weggeven
  2. Kies welk goed doel uw voorkeur wegdraagt.
  3. Brengt u de spullen zelf tot bij de organisatie? Of laat u ze liever ophalen? Aan u de keuze.
  4. MATCH! Wij linken vrijgevige Limburgers aan goede doelen. Na de match kijken jullie samen hoe de spullen op de juiste plek geraken.

Voor goede doelen

  1. Geef aan welke soort spullen uw organisatie nodig heeft.
  2. Leg uit wat u met de spullen gaat doen.
  3. Brengen gulle gevers spullen naar u of haalt uw organisatie ze op?
  4. MATCH! Wij linken vrijgevige Limburgers aan goede doelen. Na de match kijken jullie samen hoe de spullen op de juiste plek geraken.